Tietoa tilasta

Monipuolinen tila

Loftimaiset tilat eivät ole muodissa syyttä. Kun huonekorkeus hipoo viittä metriä ja sisustuksesta huokuu ripaus moderneja pintoja ja vanhoja rouheita seiniä, ei teollinen tila voi kuin säväyttää! Tilassa on neliöitä yhteensä 150 ja salin lattia on 130 neliötä. Vaikuttavan tilan materiaaleina ovat betoni, tiili, metalli ja teräs. Lattia on laminaattia ja seinät ovat paksuja kiviseiniä, joiden ansioista tila pysyy sopivan viileänä myös kesähelteillä.

Sisustuksessa on käytetty ripaus kuparinhohdetta, mystistä mustaa, massiivisia tehdasvalaisimia, näyttäviä kattokruunuja, sekä mukavia samettisohvia. Näistä on Ruukin Tangotehtaan upea ilme luotu!

Lisäksi käytössänne ovat rosterinen keittiö, 2 jääkaappia, winecooler, mikroaaltouuni, sekä tarjoiluvaunut. Vuokrattavissa ovat myös juhla-astiasto, johon kuuluvat kuohuviinilasit, valko- ja punaviinilasit, sekä ruokailu- ja kahviastiasto.

Vuokrattavissa ovat myös valkokangas ja videotykki, laadukas äänentoistolaite ammattikäyttöön, sekä suuri party-kauitin mikrofonilla (107x38x37).

Tilasta löytyy myös kaksi wc:tä, sekä 2×5 m seinäpeili. Ulkoterassi on n. 10 neliötä, joka on käytettävissä ympäri vuoden!

Tila on tehty ennen kaikkea viihtymään ja fiilistelemään uniikissa tilassa ja miljöössä! 

Kuvia tilasta

Ota yhteyttä