Palvelut

Kokoustila

Tila taipuu elegantiksi kokoustilaksi kokoontaitettavien pöytien ja tuolien ansiosta jopa 60 henkilölle. Avarasta tilasta löytyy suuri valkokangas (lev 3.60cm), videotykki, kokousvälineistö, sekä laadukas äänentoistolaite ja mikrofoni. 
Tilasta löytyy rosterinen keittiö, kaksi jääkaappia, viileäkaappi, mikroaaltouuni, sekä kahviastiasto kahvitteluun. Vuokrattavissa on myös ruokailuastiasto. 
Tilasta löytyy mukavia samettisohvia,- ja nojatuoleja, sekä 2 wc:tä. Terassi on käytettävissä ympäri vuoden.
 
Yhdistä yrityksesi seminaareihin, työpajoihin tai virkistyspäiviin erilaista ohjelmaa; rentoutus,- jooga,-tai tanssihetken, työhyvinvointiluennon tai visiitin ruukin tehdasmuseossa. Kysy lisää meiltä ja pyydä tarjous!
 
Tilaan on esteetön sisäänpääsy tehdasmuseon kautta.
Tule nauttimaan esteettisestä tilasta joen äärellä padon kohistessa taustalla ja anna luovien ajatusten virrata upeassa miljöössä.
 
Valitse yrityksellesi sopiva kokouspaketti ja varaa kokoustila käyttöösi yhteydenottolomakkeen kautta.
Linkki italialaisen Cavallino Cateringin yritysbrunssimenuuseen: 

Juhlatila

Loftimaiset juhlatilat eivät ole muodissa syyttä. Kun huonekorkeus hipoo viittä metriä ja sisustuksesta huokuu ripaus moderneja pintoja ja vanhoja rouheita seiniä, ei teollinen tila voi kuin säväyttää! Neliöitä on yhteensä 150 ja salin lattia on 130 neliötä. Vaikuttavan juhlatilan materiaaleina ovat betoni, tiili, metalli ja teräs. Lattia on laadukasta laminaattia ja seinät ovat paksuja kiviseiniä, joiden ansioista tila pysyy sopivan viileänä myös kesähelteillä.

Sisustuksessa on käytetty ripaus kuparinhohdetta, mystistä mustaa, massiivisia tehdasvalaisimia, näyttäviä kattokruunuja, sekä mukavia samettisohvia. Näistä on Ruukin Tangotehtaan upea ilme luotu!

Tilasta löytyy rosterinen keittiö, 2 jääkaappia, mikroaaltouuni, astianpesukone ammattikäyttöön, wine cooler, sekä tarjoiluvaunut. Vuokrattavissa ovat juhla-astiasto, johon kuuluvat kuohuviinilasit, valko- ja punaviinilasit, sekä ruokailu- ja kahviastiasto.

Vuokrattavissa ovat myös iso valkokangas (lev 3.60cm) ja videotykki, laadukas äänentoistolaite (6 kaiutinta), sekä party-kauitin mikrofonilla (107x38x37).

Tilasta löytyy myös kaksi wc:tä, sekä 2×5 m seinäpeili. Ulkoterassi on n. 10 neliötä, joka on käytettävissä ympäri vuoden!

Tila on tehty ennen kaikkea viihtymään ja fiilistelemään uniikissa tilassa ja miljöössä!

Upeaa Airbnb-majoitusta voi tiedustella naapurista tästä linkistä.

Tiedustele yhteistyökumppanimme Italialaista catringia:

Tapahtumatila

Rouhean kauniissa 150 neliön tilassa voi järjestää työpajoja ja seminaareja tai vaikkapa elokuvailtoja. Tilan estetiikka houkuttelee valokuvaussessiolle ja kulttuuritapahtumille laidasta laitaan. Tilaa voidaan käyttää verkostoitumistapahtumiin, kirja,-käsityö,- tai ruokamessuille tai bändien,-teatteri-ja tanssiryhmien harjoitussaliksi.  
 
Varaa täydellinen tila liikunnalle: itämaisille lajeille, jooga-workshoppeihin tai vaikkapa tanssitapahtumiin ja yhdistä tilaisuuteen illanistujaiset.  
 
Vaikuttavan tilan materiaaleina ovat betoni, tiili, metalli ja teräs. Lattia on laadukasta laminaattia ja seinät ovat paksuja kiviseiniä, joiden ansioista tila pysyy sopivan viileänä myös kesähelteillä.

Tilasta löytyy rosterinen keittiö, 2 jääkaappia, winecooler, sekä mikroaaltouuni.

Vuokrattavissa ovat myös astiasto, iso valkokangas (lev 3.60cm) ja videotykki, laadukas äänentoistolaite (6 kaiutinta), sekä party-kauitin mikrofonilla (107x38x37).

Tilasta löytyy myös kaksi wc:tä, sekä 2×5 m seinäpeili. Ulkoterassi on n. 10 neliötä, joka on käytettävissä ympäri vuoden!

Tila on tehty ennen kaikkea viihtymään ja fiilistelemään uniikissa tilassa ja miljöössä!

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta ja pyydä tarjous!

Tanssitunnit

Tila muuttuu hetkessä upeaksi tanssisaliksi, jota koristavat himmennettävät kattokruunut. Tanssilattia on laadukasta, saumatonta laminaattia, joka on erityisesti suunniteltu tanssikengän alle.

Järjestämme Ruukin Tangotehtaalla tiiviskursseja ja workshoppeja eri tanssilajien harrastajille. Tanssilajeina ovat mm. tunteikkaat argentiinalainen tango ja latinalaistanssit.

Tango on meidän sydämen asia ja tilassa voikin kokea aitoa Buenos Airesin tunnelmaa! Järjestämme myös säännöllisesti argentiinalaisen tangon milonga-iltoja ja levytansseja vaihtuvien dj:den kanssa.

Tila tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman kaikille aisteille padon kohistessa taustalla.

Tila on myös varattavissa yrityksesi käyttöön yhteydenottolomakkeen kautta.

Käy tutustumassa lajitarjontaamme ja varaa paikkasi tunnille tästä:

Ota yhteyttä